Byggnadsarbetare

Byggnadsarbetare

Som byggnadsarbetare utför du underhålls- och anpassningsarbeten i Skellefteå kommuns fastigheter. Arbetsuppgifterna är varierande och består exempelvis av: - renoveringar - betongarbeten - montage av sakvaror och snickerier - mindre takrenoveringar och tillbyggnader. Stor del av arbetet utförs i fastigheter med pågående verksamhet vilket innebär att du har nära samarbeten med kunder och andra aktörer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkesbevis och erfarenhet från byggbranschen. Det är meriterande om du har jobbat som snickare, betongarbetare eller plattsättare. För tjänsten krävs att du har körkort B och kan kommunicera i tal och skrift på svenska. Du är självgående, ansvarstagande och arbetar bra tillsammans med andra. Du strukturerar, prioriterar och driver ditt arbete framåt med kunden i fokus.
Mer info
Kontaktperson Tina Lundgren
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå kommun står de närmsta åren inför en stor satsning på ny- och ombyggnationer. Ansvarig för detta är projektsektionen som är en del av fastighetsavdelningen. På projektsektionen arbetar ca 30 medarbetare.