Belysningstekniker

Belysningstekniker

Vi söker en belysningstekniker som, förutom att jobba på marken, ibland även kommer att jobba i skyliftbil och utföra drift, underhåll och rondning av gatljusanläggningar, trafiksignalanläggningar och parkeringsanläggningar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har elutbildning samt BE- körkort. Har du dessutom C-körkort ser vi det som en merit. Det är också meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt utbildning i skylift, kran eller grävmaskin. Som person är du serviceinriktad och gillar att hitta lösningar samtidigt som du planerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och har förmåga att ställa om när förutsättningarna ändras.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anders Saadio
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 nov (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det händer mycket i Skellefteå. Här ska många fler människor leva och bo och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Det byggs och planeras som aldrig förr. Nya bostäder, arbetsplatser och infrastruktur tar form. Vi söker nu en belysningstekniker till Belysningsverksamheten på Samhällsbyggnad. Vi erbjuder bra och utvecklande jobb, där du är med i hela kedjan och ser resultatet av arbetet i din vardag. Vi har ett varierande jobb och en fin gemenskap. Vi hjälps åt och löser uppgifter tillsammans. Vill du vara med och göra skillnad?