Barnskötare, lokal pool, Lövångers förskolor

Barnskötare, lokal pool, Lövångers förskolor

Tillsammans med pedagogerna i verksamheten skapar du en trygg och pedagogisk miljö där varje barn blir sitt bästa jag. Barnen är i fokus i både planerings- och vardagsarbete. Ständig utveckling av verksamheten är viktigt för oss, och där är du med och påverkar. Arbetet i lokal pool innebär att du är anställd inom det geografiska området och arbetar med att täcka korttidsfrånvaron inom området. Arbetet innebär förflyttning mellan arbetsplatserna i det geografiska området och ställer höga krav på flexibilitet hos dig som anställd. Exempelvis kan det innebära att du arbetar förmiddag på en förskola och eftermiddag på en annan. Du är flexibel med tider och kan ändra arbetstid efter verksamhetens behov. Grundarbetstiden är 08:00-16:30. Den lokala poolen har en basplacering. Om lokala poolen inte får någon bokning aktuell dag så arbetar denna på sin basplacering eller på annan förskola som chefen har bestämt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du har gymnasial utbildning från barn och fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet som barnskötare. För tjänsten krävs B-körkort och tillgång till egen bil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter - en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna - för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa - bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Petra Sahlin
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 sept (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. I Lövångers förskolor ska barnen få möta glädje, kreativitet och utmaning varje dag. Barnens dagar ska vara fyllda med meningsfulla aktiviteter och miljön ska vara utmanande och inspirerande. Vi bedriver ett nära samarbete mellan alla förskolor och avdelningar i området där vi i gemensamma möten reflekterar över olika ämnen och frågor. Detta bidrar till en stark organisation där varje barn och vuxens ges möjlighet att bli sitt bästa jag.