Barnskötare, Jörns förskolor

Barnskötare, Jörns förskolor

Tillsammans med pedagogerna i verksamheten skapar du en trygg och pedagogisk miljö där varje barn blir sitt bästa jag. Barnen är i fokus i både planerings- och vardagsarbete. Ständig utveckling av verksamheten är viktigt för oss, och där är du med och påverkar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du utför ditt arbete på ett förtroendeingivande sätt och har en förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du har gymnasial utbildning från barn och fritidsprogrammet med inriktning pedagogiskt arbete eller motsvarande arbetslivserfarenhet som barnskötare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter - en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna - för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa - bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Enmark
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Förskolorna Svalan och Pusslet ligger knappt sex mil från Skellefteå i natursköna Jörn, i nära anslutning till skolområdet. Här har vi närhet till skidspår, slalombacke och fiskevatten. Ortens bibliotek ligger i skolbyggnaden och badhus, fotbollsplan, hockeyrink finns alldeles i närheten. Närheten till skog och natur gör det enkelt för barnen att få upplevelser i kontakt med växter och djur på ett naturligt sätt- Vårt område präglas av mångkultur och etnisk mångfald. Vi har ett aktivt värdegrundsarbete och strävar efter ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och ett formativt förhållningssätt. I vårt dagliga arbete är samarbete och engagemang viktiga egenskaper och även förmågan att söka lösningar. Att arbeta här är utvecklande och ger dig som barnskötare chansen till nya utmaningar och arbetssätt. Vill du aktivt göra skillnad och förändra liv är Jörns förskolor arbetsplatsen för dig!