Administratör bygglov

Administratör bygglov

Som administratör är du en viktig del i bygglovsprocessen. Du är ansvarig för att ta emot bygglovsansökningar, att registrera och lägga in dem i vårt verksamhetssystem samt att sköta utskick och att ta ut ritningar ur våra system. Din roll är att förbereda ärenden och underlag inför beslut. Det är viktigt att vi håller tiderna i bygglovsprocessen och därför jobbar du hela tiden med en deadline för ärendena som kommer in och du ansvarar för att din del av processen håller tidsplanen. Ditt arbete sker i nära samarbete med koordinatorer, bygglovshandläggare, byggnadsinspektörer och kunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete och som är van att arbeta systematiskt och strukturerat. Du är van att arbeta med dator och har lätt för att sätta dig in i nya system. Det är en fördel om du har förståelse för hur en ritning är uppbyggd och kan tolka den och det är meriterande om du har erfarenhet av vårt verksamhetssystem Vision. Som person är du organiserad och stresstålig. Du är serviceinriktad och tillmötesgående och vill leverera bra resultat. Du är även lätt att samarbeta med och du kan anpassa ditt sätt efter vad situationen kräver. Vi gillar att ha kul på jobbet och letar efter dig som kan komplettera vår arbetsgrupp och bidra till den goda stämningen.

På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Robert Nyman
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten bygglov ligger under avdelningen fysisk planering. Bygglov består av 17 medarbetare som är indelade i administratörer, bygglovskoordinatorer, bygglovshandläggare, bygglovsinspektörer och energirådgivare. Vi handlägger ca 1500 bygglov per år och ca 5200 kundtjänstärenden per år. Nu söker vi en administratör till vår verksamhet.