Återvinningsarbetare

Återvinningsarbetare

Om arbetsplatsen
Vatten och avfall är en avdelning på samhällsbyggnad, Skellefteå kommun. Vatten och avfall tillhandahåller och utvecklar vatten- och avfallstjänster och består av verksamheterna kund och teknik, produktion VA/biogas samt avfall. Verksamheten för avfall har i uppdrag att både samla in, omhänderta och behandla avfall. För detta finns återvinningscentraler i Bureå, Burträsk, Byske, Jörn, Lövånger, Degermyran i Skellefteå och Ursviken. Till återvinningscentralen på Degermyran söker vi nu medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som återvinningsarbetare på återvinningscentral är du Skellefteå kommuns ansikte utåt! Du hjälper medborgarna när de kommer och ska lämna sitt avfall på återvinningscentralen. Du kommer att arbeta med alla typer av uppgifter som förekommer inom avfallsanläggningen. Som medarbetare på Degermyran innebär jobbet också att vara maskinförare. Det arbetet består av att skifta containers med lastväxlare, lastning, lossning med traktor, planering av samtliga ytor inom deponin. Kvällstjänstgöring ingår, helgtjänstgöring del av året (maj-okt).

Kvalifikationer
Du har förarbevis på lastmaskin, lastbilskörkort, körkort med C-behörighet och YKB (yrkeskompetensbevis). Du har dokumenterad erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har fordonsutbildning med transportinriktning eller likvärdigt. Som person har du lätt för att samarbeta med andra. Du är självgående och ska i det dagliga arbete kunna ta egna beslut, vara flexibel och anpassningsbar om förutsättningarna i omgivningen förändras.

Övrigt
På samhällsbyggnad tänker vi kretslopp, framtid och människor. Vi erbjuder kommunal service av hög klass, för våra kommuninvånare och det lokala näringslivet. Med teknik av god kvalitet och mångfald, både sett till verksamhetsområden, personal och teknisk utveckling, gör vi ett växande Skellefteå möjligt. Vår kunskap finns inom områdena miljö, gator, parker, räddningstjänst, sotning, fysisk planering, hamn, service samt vatten och avfall. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Tommy Marklund
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Miljö & Djurvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (7 dagar kvar)