Ämneslärare, trä och metall, Lejonströms grundsärskola 7-9 och Medleskolan 3-6

Ämneslärare, trä och metall, Lejonströms grundsärskola 7-9 och Medleskolan 3-6

Undervisning i trä- och metallslöjd och eventuellt andra ämnen som du har kompetens för. Du ingår i arbetslag och har också ett nära samarbete med övriga slöjdlärare på skolan.

Kvalifikationer
Vi söker legitimerad lärare i slöjd, trä och metall och gärna annat ämne. Din undervisning präglas av ett formativt och relationellt förhållningssätt. Det är en merit om du har kunskaper i teckenspråk eller TAKK och tillämpar lågaffektivt bemötande. Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket. För tjänsten krävs B-körkort.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Mai-Ellen Andersson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Lejonströmsskolan i Skellefteå ligger vackert intill kulturområde och ett stenkast från Skellefteå centrum. Skolan omfattar såväl grundskola som grundsärskola för årskurserna F-9 med fokus på inkluderande lärmiljöer och tillgänglighet för alla. Skolans cirka 740 elever och 150 personal värnar varandra i en tydlig strävan hos alla att nå randen av sin förmåga. Medleskolan ligger en mil från centrala Skellefteå i lantlig miljö vid Skellefteälven. Skolan har cirka 130 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6. Tjänsten omfattar trä- och metallslöjd på grundsärskolan åk 7-9 samt Medle grundskola åk 3-6.