Ämneslärare 7-9, hem- och konsumentkunskap/svenska, Norrhammarskolan

Ämneslärare 7-9, hem- och konsumentkunskap/svenska, Norrhammarskolan

Undervisning i hem- och konsumentkunskap och svenska i årskurs 6-9. Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Du planerar och genomför även utvecklingssamtal, utvecklingsplaner och betygssättning. Klassföreståndarskap ingår också i tjänsten Vi erbjuder dig goda möjligheter att vara med och utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurs 6-9 i hem- och konsumentkunskap och svenska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av klassföreståndarskap. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har grundläggande IT-kunskaper. Erfarenhet av undervisning i grundskolan är meriterande. Du har förmågan att arbeta självständigt och i arbetslag. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. Du är flexibel, ansvarstagande och ser möjligheter och lösningar i olika situationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För tjänsten krävs B-körkort. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Göran Lundmark
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Norrhammarskolan är en 7-9 skola med cirka 280 elever fördelade på 13 klasser. Skolan är indelad i tre arbetslag med egna hemområden och hemklassrum för eleverna. För oss är det självklart med samarbete, integration och utveckling. Vår geografiska position gör att vi kan nyttja naturen, kulturen och de många idrottsanläggningarna som en naturlig del av vår undervisning. Skolan har olika inriktningar på elevens val, bland annat Hockey i skolan, Konståkning i skolan, där eleverna kan fördjupa sig i sin egen idrott. Detta sköts i samverkan med de olika lokala idrottsföreningarna och med utbildad kunnig personal. Personalen på Norrhammarskolan är engagerad och kunnig och har hög behörighetsnivå. Vi har ett drivet och kompetent elevhälsateam som jobbar förebyggande för elevens bästa jag och för att skapa trygghet för alla. Vår värdegrund är väl förankrad i ett 1-16års-perspektiv och genomsyrar arbetet. Här kan du läsa mer om Norrhammarskolan: http://www.skelleftea.se/norrhammarskolan