Ämneslärare 6-9, tyska, Kågeskolan

Ämneslärare 6-9, tyska, Kågeskolan

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i tyska i årskurs 6-9. Samarbete med elever, föräldrar och kollegor är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation.

Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i tyska i årskurs 6-9. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas.

Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/

Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Anders Grundström
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter.

Kågeskolan strax norr om Skellefteå har elever från årskurs F-9. Skolan är indelad i två rektorsområden F-5 respektive 6-9. Arbetslagen 6-9 är indelade årskursvis med cirka 70 elever/arbetslag.

Vår verksamhet präglas av vår värdegrund som bygger på ärlighet, demokrati, respekt och omtanke. Vi har detta läsår extra mycket fokus på trygghet och trivsel, digitalisering, anpassningar i klassrummet och formativt förhållningssätt/bedömning. Det kollegiala samarbetet har under lång tid varit skolans styrka och värdefullt för våra elevers utveckling. Läs mer om Kågeskolan här: http://www.skelleftea.se/kageskolan

Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!