Ämneslärare 6-9, trä- och metallslöjd, Ursviksskolan

Ämneslärare 6-9, trä- och metallslöjd, Ursviksskolan

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i trä- och metallslöjd. Samarbete med elever, vårdnadshavare och kollegor är en viktig del av uppdraget. Du kommer att ingå i ett av skolans arbetslag. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund. I tjänsten ingår också att du tillsammans med en kollega är mentor för eleverna i en klass.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd i årskurs 6-9. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket. Du har förmåga till att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du bidrar till och tycker att kollegialt samarbete och lärande är en framgångsfaktor i skolan.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Jonsson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Ursviksskolan är en F-9 skola cirka en mil öster om Skellefteå. Skolan har cirka 420 elever och cirka 50 medarbetare. Läs mer om Ursviksskolan här: http://www.skelleftea.se/ursviksskolan Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!