Ämneslärare 6-9, franska, Ursviksskolan

Ämneslärare 6-9, franska, Ursviksskolan

Som lärare planerar, genomför och utvärderar du undervisningen i franska i årskurs 6-9. Samarbete med kollegor, elever och föräldrar är en viktig del av uppdraget. Tillsammans med kollegor i ämneslag och arbetslag arbetar du aktivt med verksamhetens utvecklingsarbete och värdegrund. I dina arbetsuppgifter ingår mentorskap i en klass tillsammans med en kollega.

Kvalifikationer
Vi söker dig som värdesätter olikheter och välkomnar nytänkande och kreativitet. Du har förmåga att skapa engagemang och är tydlig i din kommunikation. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i franska i årskurs 6-9. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket.

Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skolkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna för- och grundskola, fritidshem, grundsärskola, kulturskola, elevhälsa bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skolkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Torbjörn Jonsson
Telefon 0910-73 50 00
Område Skellefteå
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Expansiva Skellefteå erbjuder stimulerande livsmiljöer med närhet till det mesta. Som anställd hos Skellefteå kommun är du en viktig samhällsbyggare med tillgång till personalförmåner, fortbildning och utvecklingsmöjligheter. Ursviksskolan är en F-9 skola cirka en mil öster om Skellefteå. Skolan har ca 420 elever och ca 50 medarbetare. Läs mer om Ursviksskolan här: https://www.skelleftea.se/ursviksskolan/ursviksskolan-arskurs-6-9 Som lärare hjälper du varje elev att bli sitt bästa jag. Vi söker dig som vill bli en del av vårt bästa oss!