Mekaniker till Skellefteå buss AB

Mekaniker till Skellefteå buss AB

Är du en metodisk och teknikintresserad lagspelare med bra motor, som vill utvecklas i en verkstad i toppklass? Nu söker vi mekaniker till verkstaden på depån i Hedensbyns industriområde för att förstärka vårt skickliga arbetslag som har en allt större fordonspark att underhålla.

Vi erbjuder:
En modern miljö att verka i, gott kamratskap och utvecklande arbetsuppgifter.

Om arbetet:
I verkstaden utförs såväl reparationer som service av bussar av olika märken och vi har en verkstad som är anpassad för att effektivt kunna hantera service-, kaross-, lackerings-, motorrenoverings- och AC arbeten. Under 2021 blir vi dessutom kontraktsverkstad för EA-Verkstad, vilket ger goda möjligheter att utveckla specialistkompetens hos alla som arbetar med Iveco.

Om dig:
Du som söker arbetet har någon form av fordonsteknisk utbildning mot tunga fordon, eller på annat sätt tillförskansat dig motsvarande kunskaper, och ett starkt tekniskt intresse. Det är meriterande med tidigare verkstadserfarenhet, allra helst från arbete med tunga fordon. Du behöver behärska svenska språket i tal och skrift, ha grundläggande engelskakunskaper och har ett metodiskt och ihärdigt arbetssätt.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med 5S eller liknande kvalitetsverktyg.

Du trivs hos oss...
...om du gillar att vara aktiv och självständigt identifiera och lösa problem, samtidigt som du får möjlighet att utveckla nya kunskaper.

Ansökan:
Ansökan lämnar du senast den 18 april, genom att klicka på Ansök här nedan. Om du har frågor eller vill veta med om tjänsten är du välkommen att kontakta Håkan Fahlgren på tfn 0910-72 56 20, eller via e-post hakan.fahlgren@skebuss.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skebuss.se
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå buss tar hand om kollektivtrafiken i Skellefteå, både stadstrafiken och delar av länets linjetrafik. Vi står också bakom flygbussen, hockeybussen och skoltransporter.

Samhället är vår arbetsplats. Vi är stolta över att skapa större tillgänglighet och ett enklare vardagsliv, fler arbetstillfällen och nya fossilfria transportsätt på en plats som växer och vill framåt. Vi tror att en hållbar framtid skapas genom omtanke. Att hjälpa till i vardagen och inspirera till långsiktig utveckling. Det handlar om att bry sig. Om varandra.
Om platsen där vi bor. Om världen vi ska leva i.

Skellefteå buss är ett av de större kollektivtrafikföretagen i norra Sverige och vi har ungefär 250 anställda. Vår totala fordonspark består av cirka 140 fordon och vi uppdaterar dem stegvis till biogas- eller eldrivna bussar, med målet att 2030 vara helt fossilfria. Företaget ägs till 100% av
Skellefteå Stadshus AB, som i sin tur är helägt av Skellefteå kommun.