Vd till Skellefteå Taxi

Vd till Skellefteå Taxi

Då vår nuvarande vd kommer gå i pension söker vi nu dig som vill ta över ansvaret att förvalta och vidareutveckla vår verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Som vd på Skellefteå Taxi leder du arbetet för en ambitiös och professionell organisation som har en tydlig målsättning om att leverera hög service och tillgänglighet.

Du ansvarar för att underhålla och utveckla viktiga externa relationer och företräda bolaget i såväl förhandlingar som i löpande kontakt med kunder och samarbetspartners. I ditt ansvarsområde ligger även övergripande ekonomisk rapportering, analys och uppföljning.

En viktig del i ditt ansvar som vd hos oss är att vara kulturbärare och främja goda samarbeten såväl internt som externt. Du etablerar och kommunicerar tydligt och engagerat organisationens värderingar och målsättningar.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du är en ledare och verksamhetsutvecklare med erfarenhet av att säkerställa hög service i en organisation. Det är viktigt att du är kommunikativ och har ett diplomatiskt och smidigt förhållningssätt.

Som ledare hos oss är du duktig på att se affärsmöjligheter och bygger långsiktiga nätverk. Du har integritet och behandlar andra med stor respekt.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av/från:
  • Strategiskt ledningsarbete, gärna med vana att rapportera direkt till styrelse.
  • Ansvar för ekonomisk styrning och resultatuppföljning.
  • Arbete inom serviceverksamhet/personliga tjänster. Gärna inom transport- eller logistikbranschen - dock inget krav.
  • Arbete med offentliga upphandlingar.
  • Akademisk examen, företrädesvis inom Ekonomi.
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Skellefteå Taxi med Wikan Personal. Kontakta gärna rekryteringskonsult Linnéa Engman med eventuella frågor, telefon 0910- 77 09 83 eller e-post linnea@wikan.se . Sök tjänsten via www.wikan.se, dock senast 28 april 2019.
Mer info
Kontaktperson Linnéa Engman
Telefon 0910-770983
Email Mejla Linnéa Engman
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skellefteå Taxi har haft verksamhet ända sedan 1933 och är idag ett personalägt bolag som omsätter ca 110 MSEK och har över 200 anställda. Vår målsättning är att genom god geografisk spridning och effektiv samplanering kunna erbjuda god service inom våra huvudsakliga trafikeringsområden varhelst man bor. Vi erbjuder idag service i både Skellefteå och Norsjö kommuner.

Bolaget ägs av 29 delägare och har idag 93 fordon vilka är geografiskt väl utspridda inom Skellefteå och Norsjö kommuner. Varje dygn förmedlar och utför vi ca 1 500 transportuppdrag. Våra huvudsakliga transportuppdrag är skoltransporter, färdtjänst och övriga kommunala transporter, sjukresor, flygtaxi samt privata transporter.