Markarbetare till Skellefteå Mark

Markarbetare till Skellefteå Mark

Söker du sommarjobb med möjlighet till förlängning? Den här tjänsten i rollen som markarbetare passar perfekt för dig som söker ett fysiskt och varierande arbete. Läs mer och sök tjänsten redan idag då den tillsätts omgående.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Skellefteå Marks räkning en markarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning där du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Skellefteå Mark. Uppdraget kommer att vara under sommarperioden, med god möjlighet till fortsättning eller extraarbete under hösten.

Skellefteå Mark består av ett arbetslag med god sammanhållning där du kommer att ha möjlighet till ett självständigt arbete. Under din första tid kommer du att gå tillsammans med en mer erfaren kollega.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Skellefteå Marks önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Professionals Nord har stark lokal kännedom och tillsammans med oss blir du en viktig representant som bidrar till ett starkare Norrland!

Arbetsuppgifter

I rollen som markarbetare kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Det kan t.ex. vara markarbeten för grundläggning, plattläggning och justering för asfaltering. Skellefteå Mark är ett mark- och anläggningsföretag som utför markarbeten i Skellefteå med omnejd, där uppdragens längd varierar mellan några veckor till ibland kortare uppdrag. Arbetstiden är förlagd mellan 07.00-16.00.

Vi söker dig som

Har B-körkort och är händig. Det är meriterande om du har tillgång till egen bil och har tidigare erfarenheter av liknande arbetsuppgifter.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Skellefteå Mark. Arbetsuppgifterna förutsätter att du är arbetsam och självgående. För att trivas i rollen har du förmåga att ta egna initiativ.

START: Mitten på maj
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefin Sjöström

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Skellefteå Mark AB är ett mark- och anläggningsföretag som ägs av Regla Bygg är belägna i Skellefteå.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.