Vi söker två vikarierande trafikledare till vårt huvudkontor i Skellefteå!

Vi söker två vikarierande trafikledare till vårt huvudkontor i Skellefteå!

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Just nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!

Arbetsbeskrivning
I rollen som trafikledare vid vår terminal i
Skellefteå blir du en del av ett team på ca 50 personer, både chaufförer och tjänstemän. Arbetet som trafikledare består i huvudsak av att sköta planeringen och dirigera uppdragen till chaufförerna. Via trafikledningssystemet hanterar du de bokningar som kommer in och dirigerar både upphämtningar och leveranser. Du gör själv avvägningar gällande vilken av de tillgängliga transporterna som passar bäst för inkomna bokningar. I rollen ingår även kontakt med chaufförer, vårt kundcenter, kunder och övriga terminaler via mail samt telefon, där du t.ex. svarar på frågor om gods och leverans. Arbetet är förlagt till helgfria vardagar och dagtid.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har branschvana, tidigare erfarenhet av trafik-och/eller transportledning är meriterande. Som person är du flexibel och gillar ett arbete i högt tempo, både självständigt och tillsammans med kollegor. Datorvana är mycket viktigt då arbetet till stor del består av mailkorrespondens samt arbete i våra olika datasystem. Som person är du strukturerad och tar dig an uppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. För att trivas i rollen krävs det att du är lösningsfokuserad och brinner för att ge service i absoluta toppklass.

Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning och dagligt förmiddagsfika. Dessutom ser vi just nu över vårt förmånspaket i syfte att uppgradera detta till nästa nivå. Kollektivavtal är en självklarhet för oss.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som Trafikledare i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att maila din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Trafikledare Skellefteå"

STATIONERINGSORT: Skellefteå

OMFATTNING: Tjänsterna är två vikariat på 100% vardera under ordinarie innehavares föräldraledighet, uppskattningsvis t.o.m. våren 2023. Tillträde enligt överenskommelse.

LÖN: Vi tillämpar individuell lönesättning
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 12 dec 2021 (14 dagar kvar)