Lastbilsstation söker C-chaufförer till Skellefteå

Lastbilsstation söker C-chaufförer till Skellefteå

Vi fortsätter att expandera i Skellefteå och öppnar nya linjer. Nu söker vi efter fler chaufförer med C-behörighet. Vi har en mycket fräsch fordonsflotta och fler nya bilar rullar in löpande. Till hösten flyttar vi dessutom in i nybyggda lokaler.

Arbetsbeskrivning

I rollen som chaufför vid vår terminal i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 40 personer. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Skellefteå med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Arbetet är förlagt till helgfria vardagar mellan kl. 6-15 eller 7-16. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. C-behörighet, YKB, ADR samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Kunskaper i engelska, CE-behörighet, truckbehörighet liksom tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande.

Om anställningen
Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, kostförmån, landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskyddet och dagligt förmiddagsfika.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsterna som chaufför till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att maila din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "Chaufför Skellefteå"

STATIONERINGSORT: Skellefteå

OMFATTNING: 100 %, tillträde snarast

ARBETSTID: Helgfri vardag kl. 06-15 eller 07-16
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 10 okt 2022 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Just nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!