Lastbilsstation söker C-chaufför till vår splitternya terminal i Skellefteå

Lastbilsstation söker C-chaufför till vår splitternya terminal i Skellefteå

Är du en skickligchaufför som är snabb i steget och kan leverera bra service? Då har vi jobbet för dig! I november flyttar vi in i vår splitternya terminal och behöver en till C-chaufför till vårt team.

Arbetsbeskrivning

I rollen som C-chaufför vid vår terminal i Skellefteå blir du en del av ett team på ca 60 personer, både chaufförer och tjänstemän. Arbetet som chaufför består främst i att distribuera gods i Skellefteå med omnejd men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. C-behörighet, YKB, ADR samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Kunskaper i engelska, CE-behörighet, truckbehörighet liksom tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis:

  • Friskvårdsbidrag
  • Förstärkt föräldrapenning
  • Rekryteringsbonus
  • Ersättning för landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd
  • Trivselpeng
  • Rikskortets lunchförmån
  • Dagligt fika
  • Förmånscykel (from 2023)

Vi är även kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Vi har de senaste året gjort stora investeringar på fordon och kan även erbjuda dig att arbeta med en helt ny fordonsflotta!

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsten som C-chaufför till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "C-chaufför
Skellefteå".

STATIONERINGSORT: Skellefteå

OMFATTNING: 100 %

ARBETSTID: Dagtid

TILLTRÄDE: Snarast
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2023 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!