Chaufför CE Lastbilsstation Skellefteå tillsvidare

Chaufför CE Lastbilsstation Skellefteå tillsvidare

Vi fortsätter att expandera i Skellefteå och öppnar nya linjer. Nu söker vi efter fler chaufförer med CE-behörighet. Vi har en mycket fräsch fordonsflotta och fler nya bilar rullar in löpande. Till hösten flyttar vi dessutom in i nybyggda lokaler.

Arbetsbeskrivning
I rollen som CE-chaufför vid vår terminal i Skellefte blir du en del av ett team på ca 60 personer, både chaufförer och tjänstemän.
Arbetet som chaufför består främst i att köra gods mellan våra terminaler men tjänsten innefattar även sortering och scanning av gods samt lossning och lastning av bilar. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort. Arbetet är förlagt till vardagar och helgdagar, både dag- och kvällstid. Schemat rullar över en treveckorsperiod. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har hög arbetsmoral, är snabb, noggrann och har ett bra kundbemötande. CE-behörighet, YKB, ADR samt goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Kunskaper i engelska, truckbehörighet, traktorvana, tidigare branscherfarenhet samt vana ifrån styckegodshantering är meriterande.

Om anställningen
Vi har just uppdaterat vårt förmånspaket och det innehåller bland annat friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rikskortets lunchförmån, ersättning för sjukhusbesök, rekryteringsbonus, trivselpeng samt dagligt förmiddagsfika. Vi är kollektivavtalsansluta och tillämpar transportavtalet.

Välkommen att söka tjänsterna som CE-chaufför till vår terminal i Skellefteå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök genom att maila din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "CE-chaufför Skellefteå"

STATIONERINGSORT: Skellefteå
OMFATTNING: Heltid
ARBETSTID: Vardagar och helg, både dag och natt.
SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-08-31
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 5 sept 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Företaget har funnits sedan 1947 och vi har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet.

Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250. Nu gör vi även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi på Lastbilsstation tror på digitalisering och nöjer oss inte med att följa utvecklingen, vi vill leda den. Just nu söker vi dig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa!