Chaufför C Lastbilsstation Skellefteå

Chaufför C Lastbilsstation Skellefteå

Vi fortsätter att växa kraftigt och söker vi efter fler chaufförer med minst C behörighet som vill bli en del av vårt team. Vi söker efter chaufförer för distribution, antingen i Skellefteåområdet eller på kretsort.

Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann, självgående och har ett bra kundbemötande. YKB är ett krav. Vi önskar även att du har vana från styckegodshantering, traktorvana, truckbehörighet samt ADR.

STATIONERINGSORT: Skellefteå

OMFATTNING: Tillsvidareanställning

ARBETSTID: Dagtid

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2021-10-31

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev redan idag då urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lastbilsstation.se
Sista ansökningsdag 31 okt 2021 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På en tuff marknad med de stora multinationella transportföretagen så storsatsar vi på Lastbilsstation i Norrland. Vi har funnits sedan 1947 och har samma grundtanke nu som då; en utpräglad känsla för service och punktlighet. Under de två senaste åren har vi fördubblat antalet medarbetare, från 125 till nuvarande 250 och omsättningen kommer överstiga 400 miljoner i år. Vi gör även en historisk satsning på fordonsflottan med investeringar på 200 miljoner i syfte att möta kundernas krav på miljövänligare transporter med hög träffsäkerhet. Vi är redan etablerade i Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall, Östersund, Hudiksvall och Gävle. Snart även i Örnsköldsvik!