Produktionschef Väg och Anläggning - Västerbotten

Produktionschef Väg och Anläggning - Västerbotten

Produktionschef (Platschef) till Väg och Anläggning, Västerbotten

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Vi arbetar med en rad spännande projekt och söker nu en Produktionschef till ett distrikt som präglas av engagemang samt hög medarbetartrivsel.

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet.
Placeringsort för tjänsten är Skellefteå eller Umeå.

Vill du vara en nyckelperson i framgångsrika projekt?

Att vara produktionschef hos oss är en utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Du är en nyckelperson för framgångsrika projekt och vi söker därför dig med tidigare erfarenhet från branschen.
Som produktionschef planerar och leder du vår produktion från ett tidigt skede till avslut.
  • Du ansvarar för planeringen av produktionen och att uppsatta mål för projektet nås. Här ingår bland annat ansvar för ekonomi, inköp, logistik och tidsplanering.
  • Du är en ledare och förebild för din personal. I ditt arbete ingår att utveckla och ta tillvara på kompetensen hos dina medarbetare.
  • Du arbetar aktivt för att skapa kontakter och nätverk kring projektet.
  • Du ansvarar för arbetet kring miljö- och arbetsmiljöfrågor. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.
Vi kan erbjuda stora möjligheter för dig att utvecklas inom rollen som produktionschef men även inom andra roller på Skanska - allt utifrån din egen erfarenhet och kapacitet.

Du är handlingskraftig och engagerad

Du är en förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och viljan att stå för Skanskas värderingar. Du ser helheten i verksamheten och har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång- som på kort sikt. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete.

Rollen kräver att du har god prioriteringsförmåga. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig samtidigt som du trivs med att vara en del av ett större team. Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning. Krav är att du har flerårig erfarenhet av produktion.

Sök redan idag

Eller senast den 20 januari 2019 genom att registrera ditt CV och personligt brev via länken nedan. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Sören Gustafsson, distriktschef: 010-448 80 75.

Välkommen till Skanska!

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 43 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss!
Mer info

Om arbetsgivaren