Produktionschef Väg och Anläggning - Västerbotten

Produktionschef Väg och Anläggning - Västerbotten

Vi söker en Produktionschef med inriktning mot betong till vår verksamhet i Västerbotten

Inom Väg och Anläggning bedrivs olika mark-, energi-, och anläggningsprojekt åt näringsliv, stat och kommun. Inom denna verksamhetsgren verkar Infrastruktur, Grundläggning och Stora Projekt som rikstäckande regioner, medan de specifika Väg och Anläggningsregionerna är geografiskt placerade.

Skanska Väg och Anläggning har som ambition att vara vägledande och en förebild inom branschen vad gäller grönt byggande och säkerhet. Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra medarbetare för att på så sätt förbättra vår lönsamhet.

Vill du vara en nyckelperson i våra framgångsrika projekt?

Att vara produktionschef hos oss är en utvecklande roll för dig som vill växa i ditt arbete. Du är en nyckelperson för framgångsrika projekt och vi söker därför dig med tidigare erfarenhet från branschen.

Som produktionschef planerar och leder du vår produktion från ett tidigt skede till avslut.
  • Du ansvarar för planeringen av produktionen och att uppsatta mål för projektet nås. Här ingår bland annat ansvar för ekonomi, inköp, logistik och tidsplanering.
  • Du är en ledare och förebild för din personal. I ditt arbete ingår att utveckla och ta tillvara på kompetensen hos dina medarbetare.
  • Du arbetar aktivt för att skapa kontakter och nätverk kring projektet.
  • Du ansvarar för arbetet kring miljö- och arbetsmiljöfrågor. Till din hjälp har du Skanskas arbetssätt och riktlinjer.
  • Klass 1 betong är en merit, dock inget krav.
Vi kan erbjuda stora möjligheter för dig att utvecklas inom rollen som produktionschef men även inom andra roller på Skanska - allt utifrån din egen erfarenhet och kapacitet.

Du är handlingskraftig och engagerad

Du är en förebild för dina medarbetare genom ditt sätt att vara och viljan att stå för Skanskas värderingar. Du ser helheten i verksamheten och har en god prioriteringsförmåga eftersom du kommer att arbeta mot mål på såväl lång- som på kort sikt. Du har också ett genuint intresse för arbetsmiljö- och miljöfrågor då detta är en viktig del i vårt arbete.

Rollen kräver att du har god prioriteringsförmåga. Som ledare är du beslutsam och handlingskraftig samtidigt som du trivs med att vara en del av ett större team.

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning. Krav är att du har flerårig erfarenhet av produktion i ledande befattning med inriktning mot Betong och Anläggningsarbeten.

Vi ser fram emot din ansökan!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. senast 2018-10-05. Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Sören Gustafsson, tel: 010 44 88 075, e-post

Välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.skanska.se
Sista ansökningsdag 5 okt (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren