Senior Säljare, Skellefteå

Senior Säljare, Skellefteå

Vi söker dig som brinner för försäljning och som är redo att anta utmaningen som Senior Säljare med ambition att avancera och bygga eget säljteam i Skellefteå!

Vad är ditt ansvar som Senior Säljare?

Du kommer vara huvudansvarig för ditt säljdistrikt runt om i Skellefteå. Till en början kommer en stor del av dina arbetsuppgifter vara att boka och genomföra kundbesök hemma i kundens bostad. Efter god kännedom om vårt koncept kommer du få möjligheten att rekrytera och bygga ditt eget team. Då kommer du ansvara för att coacha och stötta dina säljare. Du kommer ha en avgörande roll för deras utveckling och prestation. Detta i kombination med att du fortsatt driver egen försäljning. Stor del av försäljning sker på kvällstid, vilket gör att arbetstiden är förlagd på kvällar.

Vem är du som lyckas?

Vi söker dig som har arbetat med försäljning, med goda resultat. Du har, tack vare, din erfarenhet inom försäljning, tränat upp ditt tålamod och uthållighet. Vi ser att du har en hög arbetsmoral och ett stort eget driv. Du har en stor passion för försäljning och håller dig uppdaterad inom ämnet. En förebild för andra säljare är du naturligt.

Utöver dina personliga egenskaper är det viktigt att du innehar B-körkort och har ett prickfritt belastningsregister hos polisen.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och spännande arbete som ger dig möjligheten att utvecklas i din yrkesroll såväl som personligt. Vi firar framgångar tillsammans med både säljresor och kickoffer. Givetvis är det viktigt att du får rätt förutsättningar för att kunna bli riktigt bra i din nya roll. Därför erbjuder vi dig som vill satsa på din framtid tillsammans med oss ett stort utbildningspaket och ledarskapsprogram.

Utöver din närmsta ledare kommer du även få möjligheten att ha en mentor som kommer stötta dig under din resa och hjälpa samt motivera dig till att nå dina personliga mål.

Ansökan

Ansökningarna kommer att läsas löpande. Har du frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Therese Selander, (therese.selander@sectoralarm.se), 0709 15 74 01.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Therese Selander
Telefon 0709157401
Område Skellefteå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag 25 okt 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.