Säljande Säkerhetskonsult, Skellefteå

Säljande Säkerhetskonsult, Skellefteå

Vi växer och söker nu en Säljande Säkerhetskonsult och inte vilken som helst utan den absolut mest hungriga och mest drivna vi kan hitta. Låt oss berätta mer om vad du kommer få göra med allt ditt driv och hunger...

Jo, du kommer få möjligheten att ta ägandeskap, ansvara för kund från a till ö. Med andra ord ansvara för både nykundsförsäljning och installation av vårt larmsystem. Mer specifikt, blir din viktigaste uppgift att presentera våra produkter och tjänster på ett professionellt och pålitligt sätt genom behovsanalys. Efter mötet ordnar du en tid direkt med kunden för när de vill ha larmsystemet installerat.

Du kommer så gott som alltid påbörja din dag hemifrån. Med din fullt utrustade servicebil tar du dig runt, ute på fält, till potentiella kunder och erbjuder ett kundmöte (via dörrknackning), som sedan genomför hemma hos kund. Du gör, som sagt, kundanalyser och behovsanalyser, arbetar med merförsäljning och rådgivning plus att du även jobbar praktisk i form av att du installerar och programmerar larmen efter kontraktsskrivning med kunden. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 12:00-21:00.

Vad krävs för att lyckas i denna roll?

Givetvis detta omnämnda driv och hunger men även att du ÄLSKAR försäljning. Att mätas och jobba mot uppsatta mål är så pass viktigt för att du ska trivas att det är krav från ditt håll. Vi ser gärna tidigare erfarenhet av försäljning men i vilken form du har skaffat dig den erfarenheten är mindre viktigt. Det är vad du har uppnått som räknas.

I och med att du i denna roll även ska installera larm behöver du ha en teknisk nyfikenhet och en händig ådra. Ett tecken på det är exempelvis att du gärna genomför renoveringsprojekt hemma eller gillar roliga, tekniska prylar. För att söka tjänsten behöver du absolut inte vara behörig elektriker då vi endast arbetar med svagström. Vi tror på att rätt attityd och en vilja av stål trumfar det mesta!

Du behöver dock uppfylla dessa tre grundkrav
  • Inneha B-körkort (manuell växellåda)
  • Vara prickfri i belastningsregistret hos polisen
  • Behärska svenska språket flytande i tal och skrift
Vad kan vi erbjuda?

Du erbjuds en gedigen introduktion och utbildning. Du blir ordentligt utbildad med fokus både på försäljning och installation av larmsystem.

Våra värderingar - Kundorienterad, Förbättringsvillig, Målmedveten och Pålitlig genomsyrar hela verksamheten från ledning till enskild medarbetare. Vi har en stark företagskultur där vi gillar att göra saker tillsammans, känner stor arbetsglädje och delar kunskap och lärdomar med varandra. Vi firar gärna våra framgångar och hittar på roliga personalaktiviteter där du får möjligheten att träffa alla dina kollegor.

Ansökan

Vad roligt att du vill skicka in en ansökan till oss! Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
I din ansökan vill vi att du har med CV och personligt brev, där vi gärna ser att du berättar om varför du sökt just denna tjänsten.

Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Therese Selander, 0709 15 74 01 (therese.selander@sectoralarm.se) eller Frida Bengtsson, 0738 61 94 00 (frida.bengtsson@sectoralarm.se)
Mer info
Kontaktperson Therese Selander
Telefon 0709157401
Område Skellefteå
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sectoralarm.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 530 000 kunder och 2000 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Frankrike och Spanien. De har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa.