Säljare till Scandinavian Trading AB, Umeå / Skellefteåi

Säljare till Scandinavian Trading AB, Umeå / SkellefteåiSäljare till
Umeå / Skellefteå

Som säljare i Scandinavian Trading AB får du möjligheten att representera mycket välkända varumärken bl.a. Leksands knäckebröd, Vika Bröd, Brandt.

Distriktet innefattar norra Norrland från Umeå i söder, med det största kundunderlaget efter kusten. Du får räkna med övernattningar i distriktet samt vid konferenser, ca 4st per år.

Arbetsområde

Du kommer att ansvara för att skapa affärer med dina kunder, uppnå säljmål genom en kombination av kampanjer och rätt sortiment i hyllan. Ansvara för att besöka samtliga kunder inom distriktet, efter den uppsatta resplanen. Du arbetar aktivt med Category Management, bevakar och utvecklar varuplaceringen för bästa lönsamhet.

Kvalifikationer

Vi söker en entusiastisk säljare med dokumenterad erfarenhet av försäljning av konsumentprodukter till dagligvaruhandeln eller som avdelningsansvarig i en livsmedelsbutik. Du har god förmåga att självständigt planera och utföra ditt arbete. Som person är du resultatfokuserad och har god förmåga att utveckla bra relationer med kunder och hitta bra kundlösningar.

Ett krav är att du har erfarenhet av försäljning till DVH eller från livsmedelsbutik. Vi kommer bara att ta ansökningar som uppfyller kravet i beaktande.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning, där du som säljare ges goda möjligheter att utvecklas ytterligare i en professionell och stimulerande miljö med både tempo och arbetsglädje. Lämplig bostadsort är Umeå, Skellefteå.

Kontakt

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta johan.lygnegard@scantrad.se. Vi arbetar med löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 6 dec 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Scandinavian Trading AB (STAB) är ett helägt dotterbolag till Leksands Knäckebröd AB. Vi representerar premiumprodukter från Leksands Knäckebröd, Vika Bröd samt Brandt. Med stor kunskap om produkter i såväl tillverkning som marknadsföring, Category management och försäljning, bidrar den starka och kompetenta säljkåren på 15 personer dagligen till utveckling och framgång för landets dagligvaruhandlare. STAB har 20 anställda och representerar en omsättning på ca 300 MSEK. Läs mer på www.scantrad.se och www.leksandsbrod.se.

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, sälj, distriktsäljare, fältsäljare, regionsäljare