Servicetekniker Skellefteå

Servicetekniker Skellefteå

Din roll
STILL söker en servicetekniker med placering i region Skellefteå. Tillsammans med dina kollegor är din främsta uppgift att säkerställa driften hos våra kunders totala truckflotta genom att serva, reparera och underhålla truckar. Genom att förse våra kunder med spetskompetens inom el, diesel, hydraulik och mekanik ser vi till att hålla våra truckar rullande och på detta vis bidra till att nå högsta möjliga effektivitet och prestation i kundens produktion.

Dina styrkor
Du som söker har tidigare arbetat som servicetekniker i branschen eller med fordon i en teknisk miljö och vi ser gärna att du har arbetat med detta några år. Du har en god servicekänsla, är noggrann och ansvarstagande. Då arbetet innefattar en del arbete i datoriserade system krävs det även att du har god datorvana.

Hitta din plats i vårt lag
Varför är vi en av världens ledande leverantörer av kundanpassade intralogistiska lösningar för truckar, lagerteknik, mjukvara och tjänster? Eftersom vi har ett superlag! Varje position i vårt företag innehas av rätt person och attraherar bra folk. Vi hjälper varandra och vårt lagarbete skapar perfekta lösningar! Du har möjlighet att spela på en mycket speciell plats hos ett enastående företag, där du uppmuntras att skapa nya personliga utmaningar varje dag. Ditt engagemang är det som räknas och vår framgång beror på dig. Följ med oss till toppen.

Vi letar efter key players, är du intresserad?
Frågor besvaras av Regional Servicechef, Magnus Lindberg, +46 733 942 555, magnus.lindberg@still.se.
Mer info
Kontaktperson Cecilia Bohman
Email Mejla Cecilia Bohman
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.still.se
Sista ansökningsdag 23 okt 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

STILL är ett av världens största truckföretag med säte i Hamburg, Tyskland. Koncernen är ledande inom utveckling och produktion av högkvalitativ materialhanteringsutrustning och erbjuder sina kunder helhetslösningar. STILL Sverige AB, beläget med huvudkontor i Malmö, är ett helägt dotterbolag till STILL GmbH med ansvar för försäljning och service av koncernens produkter på den svenska marknaden. Bolaget har växt kraftigt de senaste åren, tack vare stora försäljningsframgångar inom nyproduktion och eftermarknad. Den starka expansionen fortsätter och STILL Sverige AB omsätter idag 500 MSEK i en organisation med 110 anställda. Besök gärna www.still.se