SBB söker Byggprojektledare till Skellefteå

SBB söker Byggprojektledare till Skellefteå

Dina arbetsuppgifter

Arbetet med successionsrenoveringar och övriga ROT-projekt är avgörande för att höja värden, och då utifrån flera aspekter. Som Byggprojektledare i Skellefteå är du länken mellan förvaltningen och entreprenörerna. Utöver successionsrenoveringarna ligger andra ROT-åtgärder inom ditt ansvar: Det kan exempelvis röra fasadrenovering, takbyten och lokalanpassningar. Projektledaren hanterar tryggt kalkylerna och utifrån varje givet projekt står man för planering, upphandling och projektledning. Bitar som också ligger i rollen är säkerställd dokumentation samt även att ta projekten förbi de oväntade utmaningar som då och då uppstår vid lägenhetsrenovering.

Rapportering sker till Regionchefen men ditt arbete medför förstås en rad av såväl interna, som externa, samarbeten.

Din profil

Vi söker dig med:
  • Flerårig relevant arbetslivserfarenhet inom bygg, helst med fokus på bostads- och ROT-projekt.
  • Byggteknisk utbildning i någon form.
  • Goda förkunskaper kring byggprocesser och därmed även kring byggbranschens standardavtal.
  • Körkort B
  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska.
Förkunskaper om hyreslagen ses som meriterande. Vi ser att rätt person har en god IT-mognad samt har en stor vana att arbeta enligt strukturerade arbetsprocesser/-flöden.
Gällande personliga egenskaper värdesätter vi din goda problemlösningsförmåga tillsammans med drivkraft att utveckla såväl affär, som verksamhet. Vi tror att du är en trygg förhandlare med god analytisk förmåga. På SBB Norden värderas den egna drivkraften, med nyfikenhet och initiativtagande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, eventuellt med inledande provanställning. Tjänstgöringsgrad heltid. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse. Placeringsort för tjänsten är Skellefteå.

Ansökan

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Nilsson på telefon: 0733-51 27 73. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 3 oktober, via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Fredrik Nilsson
Telefon 073-3512773
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Är du Byggprojektledare med en önskan att dagligen få arbeta med frågor som höjer bostadsbeståndens värden? Tilltalas du av att arbeta i projektform och då med den bredd som ROT ofta medför? Söker du en fri arbetsroll med stort självständigt ansvar? Är du också nyfiken på den spännande tillväxtfas som SBB Norden befinner sig i? Läs då vidare och ansök till tjänsten som Byggprojektledare.

Samhällsbyggnadsbolaget (SBB) växer i Skellefteå och vi söker nu en viktig pusselbit till teamet som ska bidra till hela Skellefteås och SBB's tillväxtresa. SBB äger samhällsfastigheter i Norden samt hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige och har som grundidé att äga och förvalta långsiktigt. Genom bolagets stora samhällsengagemang kommer kommuner och andra intressenter att finna en långsiktig samarbetspartner i bolaget. På SBB arbetar vi som ett team. Vi har kul på jobbet, tycker det är viktigt att hjälpas åt och att stämningen är öppen och vänlig. Med medarbetare som trivs på arbetet kan vi skapa stora resultat - tillsammans. Bolagets är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.
Läs mer om vår verksamhet på www.sbbnorden.se