Gruppledare Gashallen

Gruppledare Gashallen

En lagkapten som vet hur man får ut det mesta ur laget, det är precis vad vi behöver. För i gashallen på Repay går vi igång på att optimera arbetet så mycket som möjligt. Att alla vet vad de ska göra, får rätt förutsättningar för arbetet och att maskiner inte ska stå stilla. Mitt i denna brinnande verksamhet står vår gruppledare som leder och fördelar arbetet. En som håller ihop gruppen, ser till att alla drar åt samma håll och ansvarar för verksamhetsområdet. Tillsammans med platschefen sätter gruppledaren mål för både verksamhet och personal och vår lagkapten ska naturligtvis brinna för att nå dessa. Låter det här som rätt utmaning för dig?

Läs mer om tjänsterna på https://wikan.se/Ledigt-jobb/5934/Grruppledare-Gashallen-lang-verison

I denna rekrytering samarbetar Repay med Wikan Personal. Hör gärna av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 eller tomas@wikan.se
Mer info
Kontaktperson Tomas Vidmark
Telefon 0910-77 09 82
Email Mejla Tomas Vidmark
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 20 aug 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repaykoncernen har ca 120 medarbetare och en omsättning på ca 400 miljoner SEK med produktion på nio orter i Sverige, från Kiruna i norr till Värnamo i söder. Vi erbjuder kunderna skurna och kapade stålämnen av rätt kvalité, Vi skall finnas där kunderna behöver oss och bemöta dem som pigga, enkla, experter. Vår ledstjärna är tillväxt tillsammans.