Kundtjänstmedarbetare till Skellefteå

Kundtjänstmedarbetare till Skellefteå

Vill du ta ett nytt steg på arbetsmarknaden och bredda dina erfarenheter inom kundtjänst? Passa på att vara med under två intensiva veckor där du tillsammans med entusiastiska och drivna kollegor kommer att få utbildning inom branschen innan du själv tar spakarna och levererar service på högsta möjliga nivå.

Arbetsbeskrivning

Att arbeta med kundservice på Xzakt har många fördelar på grund av all den kunskap och kompetens du får i arbetet, men även den energigivande och roliga arbetsmiljön som du och dina kollegor samarbetar i.

Ditt äventyr på Xzakt kommer att börja med en utbildning där du får lära dig allt om branschen du kommer verka i, men även alla system och rutiner du kommer att handskas med på daglig basis. Arbetet innebär att serva och hjälpa kunder under dagar då handeln slår i taket. All kommunikation sker via skrift så du bör ha vana av datorer och det skrivna språket.

Vi söker dig som kan jobba varierande arbetstider med både kväll, helg och dagtid. Som medarbetare på Xzakt får du äran att arbeta på ett av Skandinaviens ledande företag inom kundservice som just nu satsar stort på att etablera sig i flera branscher.

För att bli världens bästa inom kundservice söker vi dig som har en gymnasial utbildning och besitter goda kunskaper inom svenska och engelska. Vi letar efter dig som besitter god datavana och är duktig på att kommunicera både verbalt och men framför allt skriftligt då merparten av arbetsuppgifterna är att besvara frågor via mail.

För att klara av detta arbete är det viktigt att du anser dig själv vara:
  • Stresstålig
  • Driven
  • Serviceminded
  • Hög arbetsmoral
  • Social och positiv
  • Ansvarstagande
Vill du utvecklas, lära dig nya saker och göra det tillsammans med härliga kollegor i en inspirerande miljö? Sök då jobbet hos oss, idag!

I det här uppdraget samarbetar vi med Randstad och som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, möter olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du trivas hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ambitiös och lättlärd med en god känsla för service. Du ska ha goda skriftliga kunskaper i svenska och behärska engelska då all kommunikation mot kund i huvudsak sker via mail. Det är högt meriterande att du arbetat utomlands eller använder engelska obehindrat i skrift. Övriga språkkunskaper som Norska, Finska och Danska är meriterande för tjänsten samt om du arbetat inom liknande roller tidigare.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad ett av världens största företag inom rekrytering och bemanning. Vi har som målsättning att bidra till en bättre arbetsmarknad. Det gör vi genom att hitta rätt matchning mellan företag och arbetssökande. På så sätt hjälper vi företag att växa och bli mer framgångsrika och vi hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb och uppnå sina drömmar.

Sista ansökningsdag: 18 november 2018
?, urval och intervjuer kommer att ske löpande då första utbildningstillfället är den 19 november. Ansök därför så snart som möjligt.


För information:
Alma Henriksson, alma.henriksson@randstad.se, 0733 3477 53
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 19 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.