Besiktningsingenjör

Besiktningsingenjör

Vill du vara med och fokusera på rikstäckande besiktningar?
På avdelningen Kontroll och kalibrering fokuserar vi på rikstäckande besiktning, återkommande kontroll samt kalibrering. Verksamheten är ackrediterad och tjänsterna erbjuds på en konkurrens-utsatt marknad där vi är en oberoende, opartisk aktör. Vi genomför kontroller av vågar och bränslepumpar och gör fältinspektioner av exempelvis arbetsmiljöer och brandsäkerhet. Verksamheten har ett brett utbud av kalibrerings-tjänster för mätinstrument. Vi utför även kontroll av ädla metaller.

En anställning med ovanligt stor frihet och flexibilitet! Det är vad du får som besiktningsingenjör hos oss. Det viktiga för oss är inte när du gör ditt jobb utan att du gör dina timmar med stort engagemang. I gengäld får du en roll som är lika social som den är teknisk.

Om rollen
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är besiktning av entreprenadmaskiner och lyftanordningar på plats hos kund. Du har också ansvar för kontakten med nya och befintliga kunder och i det område där du verkar är du vårt ansikte utåt.

På RISE ser vi även till att gamla maskiner lever upp till gällande säkerhetskrav. Vi tar även hand om miljöfrågor så som buller, vibrationer, avgasutsläpp samt mycket mer. Tack vare opartisk provning, besiktning och certifiering av maskiner kan vi göra våra kunder trygga i att all utrustning lever upp till de kravs som ställs. Vill du komma och hjälpa oss att göra arbetsplatser säkrare!?

Som en del av vårt team så kommer din första tid hos oss att vara en introduktion och utbildning. Under introduktionen får du lära dig allt om vårt uppdrag. Vidare får du kompetens inom olika regelverk samt följa med en mer erfaren kollega ut på olika uppdrag hos kund.

Vi söker nu en besiktningsingenjör till Skellefteå med omnejd. Tjänsten innebär att du har möjlighet att arbeta flexibla tider. Du reser normalt dagligen med bil, i första hand inom ditt närområde, men resor som innebär övernattning kan också förekomma.

Arbetet utförs som regel under dagtid. Arbetet utförs hos kund och din placering/stationering innebär att du utgår ifrån din bostad. RISE erbjuder tjänstebil eller förmånsbil.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i rollen som besiktningsingenjör är det viktigt att du uppskattar kundkontakt, att du är självständig, driven, noggrann och vänlig, samtidigt som du kan ha en fast hand när det krävs. Det är också bra att du tycker om att vara utomhus även om en del av jobbet är administrativt och sköts hemifrån.
  • Gymnasieingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande.
  • Intresse för maskin, el och hydraulik.
  • God social förmåga.
  • Självständig och strukturerad.
  • Körkort B.
  • Tidigare besiktningserfarenhet är meriterande.
Är vi rätt för varandra?
Inom RISE gillar vi olika och vi är övertygade om att mångfald bidrar till en innovativ miljö där vi tillsammans utmanar gränser och utvecklar ny kunskap och kompetens för framtiden. Hos oss möts passionerade problemlösare för att lösa några av världens viktigaste, och kanske roligaste, problem. Vi kan inte lova dig ett enkelt jobb, men vad vi kan lova dig är ett gäng engagerade kollegor och några riktigt spännande samhällsutmaningar att ta itu med. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö som ger dig utvecklingsmöjligheter både professionellt och personligt. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad på riktigt. Välkommen till hela Sveriges forskningsinstitut och innovationspartner.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Frida Häggström, +46 10 516 64 98. Urval kommer att ske löpande och vi vill att du skickar din ansökan senast den 31 januari 2021.

Våra fackliga representanter är: Linda Ikatti, Unionen, 010-516 51 61 och Lazaros Tsantaridis, SACO, 010-516 62 21.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling.

besiktning, ingenjör, kalibrering, maskin, el, hydraulik, Skellefteå, RISE
Mer info
Kontaktperson Frida Häggström
Telefon +46 10 516 64 98
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ri.se/sv
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (15 dagar kvar)