Vill du arbeta med Automation hos Umia?

Vill du arbeta med Automation hos Umia?

För dig som vill utvecklas inom automation!

Spännande och avancerad teknik tillsammans med ett glatt och arbetsamt gäng. Det är vad du får hos Umia i Skellefteå. Här har du möjlighet att komma till en roll med häftiga projekt inom fastighetsautomation. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas mot en ledande roll inom området.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Umias räkning en automationselektriker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Umia under sex månader. Intentionen är att du på sikt ska bli anställd direkt hos dem.

Rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Umias önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se
Umia Skellefteå behöver utöka styrkan inom fastighetsautomation och söker dig som vill bli del av ett kompetent och glatt gäng i Guldstaden Skellefteå. Du kommer att ha två kollegor inom samma arbetsområde av vilka du kommer få introduktion och stöttning utav.

Detta är en tjänst med stor frihet där du själv kan styra din planering. Uppdragen finns primärt i Skellefteåområdet.

Arbetsuppgifter

Tjänstens utformning varieras utifrån din kunskapsnivå och arbetsfördelning kan skifta i takt med din egen utveckling.

Med hjälp av överordnade system kan du kontrollera, styra och helt automatisera fastigheters ventilation, kyla, värme, belysning, larm med mera. Systemet anpassas efter kundens behov och det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad ni kan göra.

Dina arbetsuppgifter består i grunden av att erbjuda Umias kunder energieffektiva lösningar genom konstruktion, programmering och driftsättning av DUC/PLC - styrsystem av projekt och serviceuppdrag inom fastighetsautomation.

Uppdragen innefattar service av befintliga kunder men även driftsättning och uppstart av nya kommersiella fastigheter. Utöver driftsättningar då du befinner dig hos kunden, sköts det mesta fjärrstyrt, men det kan även hända att du åker ut på plats och utför vissa arbetsuppgifter.

Sammanfattningsvis kan rollen innefatta:
  • Driftsättning
  • Felsökning
  • Programmering
  • Kundkontakt
  • Konstruktion av automation
Vi söker dig som

Har ett brinnande intresse för teknik! Du kanske har erfarenhet inom el, styr och reglerteknik, processteknik eller liknande. God erfarenhet inom el samt PLC och DUC programmering är särskilt meriterande. Körkort B är ett krav såväl som svenska i tal och skrift för att kunna kommunicera med kunder och medarbetare.

Vi tror att du som person är självmotiverande och nyfiken på att lära dig mer. Kännetecknar du dig också som en kontaktsökande och ansvarsfull person kommer din samverkan med kunder att fungera utmärkt!

START: Omgående eller enligt ök
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Tobias Lind, 073 800 19 04

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Umia är ett av Sveriges snabbast växande installations- och serviceföretag. Vi finns med lokalägda dotterbolag i Luleå, Skellefteå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Malmö, Trelleborg och Ystad. Dessutom finns Umia Sprinkler AB, Umia Säkerhet AB, Umia Teknikkonsult AB och Umia Innovation AB i företagsgruppen, vilket ger vår breda portfölj av tjänster ytterligare styrka.

Vi tror på lokal ägarförankring och smart Umia-metodik, dvs gränsöverskridande samverkan mellan olika teknikområden som utförs med lokalt engagemang och kunnande.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Vi satsar på att skapa och bibehålla arbetstillfällen i Norrland genom personaluthyrning och rekrytering. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - För ett starkare Norrland! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.