Kompetenspartner / rådgivare med verksamhetsutvecklande intresse till Proxina pension och...

Kompetenspartner / rådgivare med verksamhetsutvecklande intresse till Proxina pension och...

Vi är Proxina, en kompetenspartner inom pension och försäkring som skapar trygga medarbetare och attraktiva arbetsgivare. Till oss kommer man för det vi kan, inte för de försäkringar vi förmedlar. Vår ambition är att göra verklig skillnad för våra kunder, även i svåra stunder.

I 25 år har vi varit en lokal, trygg och personlig kompetenspartner inom pension och försäkring i Västerbotten och Norrbotten. Med lokalt ägande kopplat till våra kontor i Skellefteå och Piteå är det precis vad vi ska fortsätta vara.

Som ett lokalägt, fristående bolag trivs vi bäst i det personliga mötet och vågar alltid bli personliga eftersom vi vill ta ansvar för våra kunders bästa. Proxina säljer inte försäkringar, vi köper dem vid behov åt våra kunder och optimerar lösningar anpassade efter deras utmaningar.. Det betyder att vi ställer lite fler frågor och tänker efter en extra gång. På så sätt ser vi också detaljer som många andra missar. Finstilta detaljer som kan visa sig vara av avgörande betydelse för arbetsgivaren, medarbetaren och anhöriga.

Vi vill göra skillnad, på riktigt. Därför står all vår kunskap till våra kunders förfogande. Både när allt går så bra som man kan hoppas och när ingenting blev som man tänkt sig.

Vi är idag 9 medarbetare och söker nu ännu en kollega för placering på vårt kontor i Skellefteå.

Din nya utmaning
Som kompetenspartner/rådgivare möter du och stöttar ägare/anställda inom privata företag samt offentlig sektor inom pension, försäkring och finansiell rådgivning.

I dialog ger du förbättringsförslag, tar fram beslutsunderlag och nulägesanalyser/prognoser. Du arbetar i team med olika kompetenser och erfarenheter där ni tillsammans tar fram individanpassade lösningar och du ser sedan till att dessa lösningar blir verklighet.

Vem är du
För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har ett intresse för människor och att stötta dem inom pensions, placerings- och försäkringsfrågor. Du trivs med administrativt arbete och att möta människor i olika faser av livet. Att du har ordning och reda omkring dig ser vi som självklart och att du, genom ditt sätt att vara, är förtroendeingivande och kan och vill kommunicera med människor oavsett deras jobbtitel är för oss väldigt viktigt.

Ständig utveckling och utbildning är ett normaltillstånd hos oss så vi är övertygande om att du måste trivas med att aldrig bli fullärd och, självklart med stöttning av oss och våra samarbetspartners, ta egna initiativ till att hela tiden utveckla och utbilda dig själv.

Gissningsvis kommer du från en bakgrund inom bank, försäkring, juridik eller myndighet men du kan också ha en helt annan bakgrund och skaffat dig intresset för vår bransch på ett helt annat sätt. Om du även råkar ha ett personligt intresse inom kapitalplacering ser vi positivt på det.

Vi är en liten organisation där alla är redo att kavla upp ärmarna när det behövs och hoppas att du också vill bidra till ett flexibelt och öppet arbetsklimat.

Visst låter det intressant?
Läs mer om oss på www.proxina.se

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att konfidentiellt kontakta:
Rekryteringskonsult Peder Hansson på telefonnummer 0730-26 80 30 eller via e-post peder.hansson@terminalen.nu

Om du är från annan ort och vill flytta till oss så hjälper vi självklart dig och din familj med dom praktiska frågorna som kan uppstå genom vårt samarbete med www.terminal5.nu

I denna rekrytering samarbetar vi med Terminalen Executive and Specialist Search. Terminalen Executive and Specialist Search är inte ett bemanningsföretag utan du blir direktanställd av vår uppdragsgivare.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan.

Välkommen med din ansökan senast 17 maj 2021.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Analys & Rådgivning, Bank & Finans, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 17 maj 2021 (9 dagar kvar)