Proline Nord AB söker Reliningstekniker i Umeå

Proline Nord AB söker Reliningstekniker i Umeå

Din utmaning:

Är du händig, serviceinriktad, tycker om att arbeta i team och gillar nya utmaningar? Då kan vi erbjuda intressanta arbetsuppgifter och möjligheter inom vårt teknikområde. Du arbetar i nära kontakt med våra kunder och tillsammans med dina kollegor utför ni samtliga av de omväxlande och tekniskt krävande arbetsmoment som ingår i relining med våra tekniker. Det förekommer ofta resor i arbetet med 4-dagarsvecka.

Din bakgrund:

Vi ser gärna att du kan uppvisa
ledaregenskaper och har en utpräglad serviceinställning. Självständighet, ansvarskänsla och ärlighet är absoluta krav från vår sida.

Branscherfarenhet kommer meriteras men är inget krav, du kan lika gärna komma från närliggande bransch. Vi erbjuder internt erforderlig utbildning med upplärning på vår specialutrustning. Körkort klass B är en förutsättning.

Ansökan:

Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan redan idag.

För mer information kontakta:

P-O
Nilsson på telefon: 070-836 34 76

Skicka din ansökan samt meritförteckning till: p-o.nilsson@proline-group.se
Mer info
Kontaktperson Anna Brevik
Telefon 070-836 34 76
Email Mejla Anna Brevik
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://proline-group.com/
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Proline Group är marknadsledare inom rörrenovering i fastigheter.
Vi erbjuder effektiva och flexibla lösningar för att åtgärda dag- och spillvattenledningar så smidigt och kostnadseffektivt som möjligt både för fastighetsägare och för boende. Med vår egenutvecklade Proline-metod renoverar vi de gamla rören genom att spruta ut en plast invändigt. Alternativt använder vi vår Prosoc-metod där vi vränger in ett flexibelt foder. Vi är en helhetsleverantör och utför arbetet helt i egen regi, för att kunna säkerställa en jämn och hög kvalitet och ett professionellt genomförande.