Kreativ Konstruktör till Profix Verktyg AB

Kreativ Konstruktör till Profix Verktyg AB

På Profix får du chansen att dra nytta din nyfikenhet och använda din kreativa ådra. Vi erbjuder dig ett fritt arbete i en tight arbetsgrupp där det är högt till tak. Med flexibel arbetstid får du möjlighet att hitta en bra balans mellan arbete och fritid.

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi söker en kreativ konstruktör med platsledande förmåga. I rollen kommer du att ansvara för viss konstruktion och genomförande av projekt. Vidare kommer det även att innebära ett kundansvar under hela genomförandet.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du har relevant utbildning eller förvärvat kunskapen på annat sätt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från liknande tjänster tidigare. Dina främsta egenskaper är drivet och viljan att göra ett bra jobb. Du är noggrann och värdesätter en hög kvalité i ditt arbete. Då vi är en liten personalgrupp och kundkontakt ingår i tjänsten är det viktigt att du har god social kompetens och en god samarbetsförmåga.

Kunskap inom moderna ritprogram ser vi som ett krav. Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av något affärssystem.

Körkort B är ett krav och god kunskap i engelska är en viktig del för att klara jobbet.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar Profix med Wikan personal. Tjänsten avser heltid, tillsvidare, där Profix tillämpar 6 månaders provanställning. All kontakt gällande tjänsten ska gå via rekryteringskonsult Andreas Ögren, andreas.ogren@wikan.se. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Ögren
Email Mejla Andreas Ögren
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Profix grundades 1996 och sedan starten har vi hjälpt företag i hela Norrland att utvecklas. Genom att samarbeta med oss vinner våra kunder i konkurrenskraft genom att själva kunna fokusera på det de är bäst på. Redan från början var vi specialiserade på verktyg, fixturer, jiggar och den typ av specialiserade tjänster som industriföretag vanligen behöver. Vi kom relativt snabbt också in på att konstruera och bygga specialmaskiner för behov där det inte finns färdiga lösningar.