Projektledare till vår samarbetspartner!

Projektledare till vår samarbetspartner!

Vår samarbetspartner fortsätter att växa och söker nu dig som vill få möjligheten att växa tillsammans med dem i rollen som projektledare i ett spännande projekt i Skellefteå.
Är du driven, framåt och har ett stort intresse för VVS-branschen? Då kan du vara vår samarbetspartners nya projektledare!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för vår samarbetspartners räkning en projektledare inom entreprenad. Detta är ett projektuppdrag som initialt är beräknat på 12 månader. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget som kan tänkas pågå upp till fem år, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer att vara placerad i Skellefteå och arbeta i den prestigefyllda och spännande byggnationen av en av Europas största batterifabriker. Du kommer att ingå i en sammansvetsad grupp som sätter ett stort värde i att ha roligt tillsammans. Det finns stor branschkunskap inom företagets alla delar, där de arbetar som en enhetlig grupp där alla delar är lika viktiga.
För tjänsten är det inget krav att du bor i Skellefteå då resmöjligheter till och från Skellefteå erbjuds samt boende på plats där du förväntas vara ca fyra dagar i veckan.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till jacob.matsson@professionalsnord.se

Arbetsuppgifter

Till en start kommer arbetsgruppen bestå av dig och en projektör. Denna grupp kommer succesivt att utökas och när projektet går på full fart kan det vara upp till 15 personer du projektleder. Du har helhetsansvar för projektet vilket innefattar allt från dokumentation, kundkontakt och arbetsledning. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Leda och fördela arbetet
  • Kontakt med kunder, leverantörer, underentreprenörer
  • Materialbeställningar
  • Säkerställa att tidplanen följs
  • Arbetsmiljöansvar
  • Kalkylarbeten
  • Ekonomiska rapporter och uppföljning kring dessa
Vi söker dig som

Har en relevant ingenjörsutbildning antingen via högskola eller universitet alternativt har du skapat dig motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en förståelse för VVS-processen och finner det intressant. Vidare har du skaffat dig något års erfarenhet från en ledande position, antingen som projektledare eller arbetsledare. Du har B-körkort och behärska svenska och engelska i tal och skrift då det krävs i dialog med personal och kunder. Vi ser att du har god vana av Excel. Har du erfarenhet av Powerproject och/eller har att arbetat med CAD är det meriterande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår samarbetspartner. Då rollen innebär ett eget ansvar har du förmågan och gillar att ta egna initiativ samt är strukturerad i ditt arbetssätt. Du har en god samarbetsförmåga då samarbetet med andra kollegor är en naturlig del i det dagliga arbetet. Vidare är du flexibel som person då du snabbt kan behöva ändra dina fokusområden under en och samma dag.

START: Årsskiftet
OMFATTNING: Heltid
STAD: Skellefteå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 4 dec 2020 (10 dagar kvar)