Projektadministratör till Skellefteå

Projektadministratör till Skellefteå

Vi söker nu för kunds räkning en duktig projektadministratör som trivs med varierande arbetsuppgifter och många kontaktytor. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som projektadministratör erbjuds du en bred roll där du bland annat kommer att jobba med inköp, fakturering, att anordna utbildningar och övrigt förekommande uppgifter. Det är viktigt att du är prestigelös och har möjlighet att ta tag i det som behövs. En stor del i rollen som projektetadministratör består av att ha kontakt med personer både inom och utanför organisationen. Därmed bör du kunna hantera olika situationer och personer på ett bra sätt och agera konsultativt.

Vem är du?

Till rollen som projektadministratör söker vi dig som har lägst en gymnasieutbildning inom exempelvis ekonomi samt med tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du får gärna ha ett tekniskt intresse och har du tidigare arbetat inom El, Vent eller VVS så är det ett plus. Som person är du serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad samt besitter en god kommunikativ förmåga.

Om verksamheten

Att hitta rätt person till rätt plats - det är vår kärnkompetens. Vi rekryterar chefer och specialister till praktiskt taget alla branscher, små som stora företag, inom såväl privat som offentlig sektor. Har du rekryterats av Poolia vet du att vår process är kvalitetssäkrad. Våra rekryterare kan din bransch, därför tar vi totalansvar för alla moment, från kravprofil till uppföljning. Men viktigast av allt är förstås resultatet: att du är rätt person på rätt plats.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (4 dagar kvar)