Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund i Skellefteå. Tjänsten förväntas starta så snart som möjligt och löper fram till Juli 2019 med möjlighet till förlängning. Urval kommer ske löpande och tillsättas så snart som möjligt, så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetsuppgifter

I rollen som Ekonomiassistent kommer du arbeta med vanligt förekommande arbetsuppgifter inom ekonomi och administration så som löpandebokföring, fakturering, beställningar, tidrapporter mm. Och det är viktigt att du är prestigelös och har möjlighet att ta tag i det som behövs. En stor del i rollen som ekonomiassistent består av att ha kontakt med verksamheten, leverantörer och kunder. Det är viktigt att du trivs med ett konsultativt arbetssätt och kan hantera olika situationer och personer. Tjänsten beräknas starta som en deltid på 50%-60% med goda förutsättningar för rätt person till att bli en heltid.

Om dig

Till rollen som Ekonomiassistent söker vi dig som har en gymnasieutbildning inom ekonomi samt tidigare erfarenhet från löpande bokföring och ekonomisystem. Meriterande är om du tidigare arbetat i SAP.

Som person är du serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad samt besitter en god kommunikativ förmåga. Du ska ha eget driv av att driva eget arbete och ha god förmåga att anpassa dig till kursändringar i arbetsflödet.

Om Poolia

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 nov (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.