Fordonsmekaniker till Persson maskin AB

Fordonsmekaniker till Persson maskin AB

Gillar du att jobba på en arbetsplats där det händer mycket och är högt i tak? Just nu söker vi en fordonsmekaniker till vår verkstad i Sandfors. Läs mer om oss och tjänsten nedan och skicka in en ansökan om det är dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att jobba tillsammans med övriga mekaniker i vår moderna verkstad. Arbetsuppgifterna består till stor del av traditionell fordonsmek på bilar upp till 3,5 ton. Utöver det kommer du att serva och reparera allt från traktorer och entreprenadmaskiner till gräsklippare och mopeder. Viss tid kommer även att läggas på tillverkning av hydraulslangar.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Då arbetsuppgifterna varierar är du med fördel lite av en "allfixare". Du är strukturerad och ordningsam och samtidigt effektiv. Nyfikenhet och flexibilitet är viktiga egenskaper hos dig som person. Du är inte rädd för att ta för dig och litar på din kompetens.

Meriterande om du har fordonsmekanisk utbildning på minst gymnasial nivå. Har du gått andra relaterade påbyggnadsutbildningar är det så klart till din fördel, då särskilt mot tunga fordon. Har du jobbat inom branschen tidigare är det också ett plus.

Då arbetet innehåller kundkontakt är det viktigt med god social kompetens och en bra känsla för service. Du kommunicerar obehindrat på svenska, meriterande om du även behärskar engelska då våra kunder kommer från olika delar av världen. Vi ser gärna att du har C-kort men det är inget krav.

Vi arbetar aktivt för att skapa en dynamisk och jämställd arbetsmiljö och ser därför gärna såväl kvinnliga som manliga sökanden.

Information och kontakt

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan personal. Om beskrivningen passar in på dig är du välkommen med din ansökan via länken. Har du frågor gällande denna rekrytering, ta kontakt med Konsultchef Andreas Ögren, tel. 0910-770987

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 10 orter i Sverige, omsätter ca 350 Msek och har omkring 800 anställda. Läs mer på www.wikan.se
Mer info
Kontaktperson Andreas Ögren
Telefon 0910-770987
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 29 sept 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I vår serviceverkstad kan vi reparera och serva det mesta i maskinväg. Vi servar och reparerar de flesta personbilar, transportbilar, entreprenadmaskiner och traktorer. Men vi åtar oss givetvis även andra uppdrag. Vår moderna verkstad är fullt utrustad med de verktyg och maskiner som krävs för de svåraste uppdragen. Vi är dessutom MECA-verkstad. Inget jobb är för stort eller för litet för oss!

Vi har även försäljning av transportbilar, däckhotell samt biluthyrning via Rent-A-Wreck, som vi också äger.