Lageransvarig till Momentum i Skellefteå

Lageransvarig till Momentum i Skellefteå

Söker du ett varierande lagerjobb, och känner du igen dig i att vara både lösningsfokuserad och noggrann? Vill du även arbeta brett och med hjälp av din goda struktur få möjlighet att ta ett stort ansvar? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som lageransvarig till Momentum i Skellefteå.

Tjänstebeskrivning och erbjudande

Här får du som har tidigare lagererfarenhet möjlighet att komma till ett tajt team och direkt ta ett stort ansvar för lagret. I rollen som lageransvarig hos Momentum kommer du att ansvara för lagret där du strukturerar, sorterar och bygger upp en lagerhållning i toppklass. Du kontrollerar och inlevererar ankommande gods, medverkar vid lastning och lossning av bilar samt plockar gods. Med ditt lösningsorienterade sinne ser du till att rätt artikel och antal plockas och du administrerar så att flödet blir korrekt från inleverans till utleverans.

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ansvara för hela lagerverksamheten, med allt vad det innefattar. Exempel på arbetsuppgifter:
  • Sköta in -och utleveranser av gods
  • Plocka ordrar
  • Utveckla och förbättra vårt lager och logistiken i stort
  • Hantera kundbeställning, inventeringar och planering
  • Lastning och lossning av bilar
Tjänsten passar dig som har ett brinnande intresse och erfarenhet från lager och logistik. Du tar naturligt egna initiativ i din arbetsdag och ser möjligheterna med att få komma till en nyckelroll hos ett företag i framkant i sin bransch.

Personprofil

Vi söker dig som har god erfarenhet inom lagerarbete och känner dig trygg med att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du som söker är en god lagspelare med initiativtagande förmåga och engagemang för företaget. Truckkort är meriterande för tjänsten.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som lagmedarbetare.

Övrigt

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Skellefteå

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om momentum

Momentum Industrial AB är en marknadsledande distributör av industriella komponenter till den svenska och norska industrin. Vår mission är tillsammans för en hållbar industri, vilket för oss innebär att vi finns till för att tillsammans med våra intressenter bidra till att skapa en hållbar industri ur ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Vi omsätter cirka 1,2 miljarder SEK och har 340 talangfulla medarbetare. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

http://www.momentum-industrial.com/

Sökord: Lager, truck, logistik, truckförare, lagermedarbetare, lossare, lastare, industri
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://performiq.se/
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.