Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Vill du utvecklas i en ny roll på Sveriges största bygg- och anläggningsföretag? Då är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi är en platt och lärande organisation med ett starkt varumärke i ryggen. Vi söker nu en entreprenadingenjör till vår Byggverksamhet i Skellefteå. Vi erbjuder ett omväxlande arbete med våra spännande byggprojekt, på en trivsam arbetsplats med god sammanhållning. Hos oss får du bra stöd av kompetenta kollegor, men också möjligheten att själv utvecklas med ansvar.

Om tjänsten

Din roll som entreprenadingenjör blir att stötta arbetschef och platschefer i ekonomiska och administrativa arbeten. Du arbetar med projektering, produktionsplanering och är med i anbudsprocessen. Andra arbetsuppgifter är att medverka vid inköp, delta på byggmöten, ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiska regleringar, både mot kund och mot underentreprenörer, samt aktivt delta i ekonomiuppföljning av projekt. Tjänsten erbjuder många sociala kontakter, utmaningar och utvecklingsmöjligheter.Kvalifikationer

Vi söker dig som är bygg- eller anläggningsingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 3 års erfarenhet av branschen alternativt från byggverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har goda kunskaper i Officepaketet och skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B- körkort är ett krav.

Personliga egenskaper

Som person har du ett engagemang utöver det vanliga. Du är noggrann, strukturerad och gillar att arbeta både självständigt och i team. Du är tydlig och rak i din kommunikation och självklart tycker du om vara spindeln i nätet i projekten. Det är viktigt för oss att du delar Peabs kärnvärden, det vill säga att du är jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig, eftersom detta är grundläggande för allt Peab gör.
Mer info
Kontaktperson Emma Nilsson, HR-partner
Telefon 073-337 16 46
Område Skellefteå
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 17 000 anställda och en omsättning på 56 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.