Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Nu söker vi på Peab Skellefteå en Entreprenadingenjör som vill vara med och bidra till våra byggprojekt. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!

Vi erbjuder

Ett spännande och givande arbete i ett bra team. Peab är Nordens samhällsbyggare med det stora företagets resurser. Samtidigt sysslar vi med det vi kallar för "närproducerat byggande", som en väletablerad lokal byggentreprenör. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas i din karriär- och samtidigt ha roligt på vägen! Du har gott stöd av kompetenta kollegor när du själv stöttar våra olika byggprojekt, allt från mindre ombyggnationer till bostäder och industriprojekt.

Om tjänsten

Som entreprenadingenjör kommer du att arbeta med anbudsunderlag och förfrågningsunderlag fram till färdigt anbud. Det innebär att du har kontakt med många olika samarbetspartners, kunder och kollegor. Du kommer också att analysera, identifiera och hitta alternativa konkurrenskraftiga lösningar på våra kunders projektplaner.

I våra projekt kommer du sedan att arbeta med projektekonomi, kontraktsadministration och projektadministration.

Övriga arbetsuppgifter består i att:
  • Arbeta med hela försäljningsprocessen från tidig förfrågan till färdigt anbud
  • Stödja och driva det ekonomiska arbetet i projektet.
  • Hantera fakturering mot kund och beställare.
  • Stödja projektets prognosarbete, betalplaner och tidsplanering.
  • Ansvara för att arbete styrs utifrån kontrakt och avtal samt stödja produktionen i att hantera avvikelser.
  • Bistå produktionen vid ÄTA-arbeten genom framtagande av kalkylunderlag
Om dig

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande kunskaper som du tillgodogjort dig genom erfarenhet i byggbranschen. Det är viktigt att du har god dator- och systemvana samt en hög ekonomisk medvetenhet. Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete inom byggbranschen, kunskap om kontraktsadministration och god inblick i byggprocessen är klart meriterande.

Du är en ansvarsfull person som utför ditt arbete på ett organiserat och välplanerat sätt, där du sätter kvalitet före kvantitet i det du gör. Du är engagerad och kan självständigt driva ditt arbete framåt, samtidigt som du har en god samarbetsförmåga med såväl externa aktörer som kollegor. Slutligen vill vi att du delar våra kärnvärden; jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Dessa värden är en röd tråd i allt det vi gör och kännetecknar hur vi arbetar tillsammans.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som entreprenadingenjör hos oss. Vi kommer att arbeta med löpande urval från augusti, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta;

Emma Nilsson, HR-partner: 073-337 16 46

Jens Skoglind, Arbetschef: 073-337 23 88

Vi finns tillgängliga för frågor från 1 augusti
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 aug 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.