Senior Projekteringsledare

Senior Projekteringsledare

Vi är:
Peab Industribyggnad i Norr AB, ett helägt dotterbolag till våra nordligaste Bygg- och Anläggningsregioner. Vi specialiserar oss på stora, komplexa och intressanta byggprojekt med kunder inom tex Tillverkningsindustri, Gruv- och Skogsnäringen.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker därför en driven och engagerad person som vill ta ansvaret för vårt projekteringsarbete. Vi söker dig som vill leda, fördela och säkerställa att vi i byggprocessens tidiga skeden arbetar på ett effektivt och förtroendefullt sätt.

I och inför projekt leder du en konsultgrupp bestående av specialister inom tex arkitektur, konstruktion, bygg, teknikspecialister mm. Dessutom förekommer kontakt med övriga kollegor inom bolaget och beställare. Tillsammans ska ni omvandla kundens tidiga underlag till genomförbara och framgångsrika byggprojekt. Under produktions skedet är du kreativ med egna och lyhörd för andras idéer i förändrings och utvecklingsarbetet.

Du är underställd och rapporterar till bolagets VD.

Din profil:
Du har en bakgrund från tex entreprenad- eller konsultbranschen och har kanske arbetat som projekteringsledare eller i en annan liknande roll. Du har eventuellt en bakgrund från produktion och har en stor förståelse kring byggprocesser, byggteknik, kostnader och entreprenadjuridik. Du har en god samarbetsförmåga med många olika människor och kompetenser.

Du ansvaret för styrning och samordning med strategisk planering samt budget-, uppföljningsansvar. Du delar vårt ansvar för bolagets tillväxt, resultat och utveckling, Du ingår i vår ledningsgrupp, men tjänsten omfattar idag inget direkt personalansvar.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt innehar B-körkort.

Vi tror att du är bosatt kring Luleå, men andra orter efter norrlandskusten kan diskuteras.

Vi kommer tillsätta tjänsten löpande, när vi hittar den vi söker, så ansök redan idag.

Vid frågor om tjänsten kontakta vår VD Anders Gard på 0725336099 alt. anders.gard@peab.se
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.