Vi söker fler platschefer till vår verksamhet i Västerbottenslän och Örnsköldsvik. Projekten rör i huvudsak mark-, väg- och ledningsarbeten, dammar, järnväg och anläggningsbetong.

Om tjänsten
Som platschef har du en central roll i projekten med totalansvar för planering, ekonomi, personal osv. Eftersom vi jobbar över hela Västerbotten och Örnsköldsviks kommun, är din mobilitet en förutsättning, medan bostadsort inom området har mindre betydelse.

Kompetenser och personliga egenskaper
Vi söker dig med erfarenhet från branschen i liknande roller och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är driven, kommunikativ, och ordningsam. Ditt ledarskap är viktigt och du är en förebild som skapar engagemang bland våra medarbetare.

Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan.

Vi erbjuder bland annat
  • Goda utvecklinsgmöjligheter
  • Individuella utvecklingsplaner
  • Ett stort utbud av utbildningar och och interna program
  • Samarbete med många engagerade medarbetare
  • Närvarande chefer som stöttar utifrån våra olika behov
  • Ett brett utbud av förmåner
Mer info
Kontaktperson Annica Nilsson, HR
Telefon 0733-37 18 55
Område Skellefteå
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.