Mätningstekniker

Mätningstekniker

Vi har en mycket god marknad och söker nu mätningstekniker som utgår från Skellefteå. Vårt arbetsområde är Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg, dammar och anläggningsbetong

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i intressanta projekt med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett stort utbud av förmåner. Som mätningstekniker hos oss kommer du aldrig att sluta utvecklas då projekt, metoder och teknik varierar och utvecklas i rask takt. Du kommer att ingå i ett nätverk med andra mätningstekniker i regionen.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Utföra och ansvara för utsättning och inmätningar
  • Upprätta relationsunderlag
  • Upprätta 3D-modeller för maskinstyrning
  • Delta i mängdreglering
Kompetenser och personliga egenskaper
Du behärskar Totalstation och GPS och har erfarenhet av Geo och/eller AutoCAD samt maskinstyrning. Du är strukturerad, noggrann och har god överblick över helheten. Vi förutsätter att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Den vi söker har mätteknisk utbildning och erfarenhet av yrket. B-körkort, datavana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Just nu rekryterar vi till projekt i Örnsköldsviks kommun, men på sikt är det viktigt att du kan delta i projekt i hela vårt arbetsområde.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Annica Nilsson, HR
Telefon 0733-37 18 55
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.