Mätningstekniker

Mätningstekniker

Vi har väldigt gott och jobb och söker nu fler mätningstekniker som utgår från Skellefteå. Vårt arbetsområde är Västerbottens län och Örnsköldsviks kommun. Våra projekt rör i huvudsak mark-, väg- & ledningsarbeten, järnväg, dammar och anläggningsbetong

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i intressanta projekt med engagerade kollegor, stark gemenskap och ett stort utbud av förmåner. Som mätningstekniker hos oss kommer du aldrig att sluta utvecklas då projekt, metoder och teknik varierar och utvecklas i rask takt. Du kommer att ingå i ett nätverk med andra mätningstekniker i regionen.

Om tjänsten
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Utföra och ansvara för utsättning och inmätningar
  • Upprätta relationsunderlag
  • Upprätta 3D-modeller för maskinstyrning
  • Delta i mängdreglering
Kompetenser och personliga egenskaper
Du behärskar Totalstation och GPS och har erfarenhet av Geo och/eller AutoCAD samt maskinstyrning. Du är strukturerad, noggrann och har god överblick över helheten. Vi förutsätter att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Den vi söker har mätteknisk utbildning och erfarenhet av yrket. B-körkort, datavana samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Just nu rekryterar vi till projekt i Skellefteå med kranskommuner, men på sikt är det viktigt att du kan delta i projekt i hela vårt arbetsområde.

Tjänsten kan komma att tillsättas före sista anställningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi avböjer alla erbjudanden om annonserings- eller rekryteringshjälp i denna rekrytering.

Vi erbjuder
Mer info
Kontaktperson Tomas Karlsson, projektchef
Telefon 0733-37 19 40
Område Skellefteå
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.

Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.