Ställningsmontörer

Ställningsmontörer

Vi söker nu ett antal drivna ställningsmontörer på heltid till vår avdelning i Skellefteå, med möjligheter för att i kortare perioder jobba på annan ort.

Som person är du lösningsorienterad, en problemlösare och lagspelare som fungerar bra i samarbete med andra, samtidigt som du också kan arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter och arbetsvardag.

Eftersom vi i PEPT sätter stora krav på säkerhet och kvalitet, önskar vi att våra medarbetare ska jobba strukturerat och noggrant med stort säkerhetsmedvetande.
Du som söker behöver tycka om ett fysiskt utmanande arbete och ha en god grundfysik eftersom jobbet är fysiskt tungt, på höga höjder, i perioder utomhus, året runt. Övertidsarbete kan förekomma. Vi önskar att du med hjälp av referenser kan uppvisa hög arbetsmoral, god tidshållning och närvaro på dina tidigare arbetsplatser. Vi kräver också goda kunskaper i svenska och engelska.
Du måste inneha B-körkort eftersom resor i tjänsten kan förekomma. C-körkort ett plus.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Eftersom vi önskar både erfarna ställningsmontörer samt yngre, drivna förmågor är både du som är färdigutbildad ställningsmontör/ställningsbyggare samt du som söker lärlingsplats välkommen med din ansökan. Om du inte har någon erfarenhet kommer vi utbilda dig på den utbildning som krävs för tjänsten. Oavsett erfarenhet, måste du ha en önskan att utvecklas i yrkesrollen.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Intervjuer och anställning sker
löpande, så välkommen med ditt CV och personliga brev redan idag till emanuel.holmqvist@pept.se. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras på samtliga kandidater som kallas till intervju.

För eventuella frågor om tjänsten,
kontakta underhållschef Emanuel Holmqvist på e-post emanuel.holmqvist@pept.se eller telefon +46 73 867 17 74.Ett utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras på samtliga kandidater som kallas till intervju
Mer info
Kontaktperson Emanuel Holmqvist
Telefon 073 867 17 74
Email Mejla Emanuel Holmqvist
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 feb 2021 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PEPT Oy Ab är ett familjeföretag
som har verkat i snart 30 år.
Vi är ett av Nordens största företag som erbjuder lösningar för såväl isolering som byggställningar.
Till kunderna levererar vi kompletta ställningslösningar inklusive montering och nedmontering, säkerhetsbelysning, underhåll, isolering och plåtarbeten.
Vi har genom åren haft långvarigt samarbete med otaliga företag inom industrin, gruvbranschen och husteknik. Företagets styrka ligger i yrkesskickligheten och en tjänstvillig personal, leveranssäkerhet, arbetssäkerhet, uppföljningssystem samt en kontinuerlig utveckling av verksamheten. PEPT Oy Ab Filial är en filial av moderbolaget PEPT Oy Ab och har huvudkontor i Skelleftehamn, samt platskontor i
Piteå och Umeå. Vi är per dags datum verksamma i Skellefteå, Piteå, Umeå, Luleå och Finland.