Montörer till Optronic

Montörer till Optronic

Till Optronic i Skellefteå söker vi nu flertalet montörer!

Dina arbetsuppgifter

Som montör på Optronic kommer du att arbeta med montering och test inom optik, mekanik och elektronik där din insats bidrar till helheten i våra kunders produktion. Du kommer att bygga ihop produkter genom att följa instruktioner och underlag.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig som är motiverad av att arbeta med teknik. Vi ser att du är en nyfiken, engagerad och noggrann person med en stor känsla för ordning och reda samt kvalitet.

Vi ser det som meriterande om du har elektronikbakgrund och erfarenhet av monteringsarbete. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, vi vill hitta dig som tycker att det här är lika roligt och intressant som vi!

Information och kontakt

Har du frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Wilma Nyman på telefonnummer 0910-770984 eller Wilma@wikan.se.

Passar beskrivningen in på dig är du välkommen med din ansökan via länk på Wikans hemsida. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.
Mer info
Kontaktperson Wilma Nyman
Telefon 0910-770984
Email Mejla Wilma Nyman
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Wikan Personal
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optronic är Nordens ledande tjänsteföretag inom utveckling och tillverkning av avancerade produkter som nyttjar optisk mätteknik.

Våra kunder finns inom den breda industrin och vårt helhetserbjudande innefattar allt från tidig utvecklingsfas, prototypframtagning, industrialisering och produktion.
Våra medarbetare är erkända för sin erfarenhet, specialistkompetens och tekniska nyfikenhet.