Höghöjdsstädare till OCAB i Skellefteå

Höghöjdsstädare till OCAB i Skellefteå

Om företaget

Ocab är ett rikstäckande sanerings- och avfuktningsföretag som finns på ett 50-tal orter över hela landet. Våra kunder finns i hela Sverige inom försäkringsbolag, fastighetsbolag, FM-bolag, industri, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi räddar ekonomiska värden och tid vid skador orsakade av framförallt brand och vatten och erbjuder tjänster vid utredningar, underhåll och sanering av fastigheter och industri. Vi strävar efter jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald. Tillsammans står vi för Kvalitet - Engagemang - Hållbarhet.

Dina arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett varierande arbete där dina arbetsuppgifter främst innefattar rengöring av industrilokaler på hög höjd med hjälp av lift.

Tjänsten är initialt på 6 månader men för rätt person finns det goda möjligheter till fortsättning.

Din profil

Arbetet ställer höga krav på säkerhetstänk, därför ser vi gärna att du är en ansvarstagande person med ett noggrant arbetssätt. Du kommer att ingå i ett team och därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och är en lagspelare. Vidare tror vi att du är positiv, flexibel och självgående.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper!

Tidigare erfarenhet av till exempel höghöjdsarbete och/eller annan närliggande verksamhet är meriterande men inget krav. Vi tror att du som är vår nya kollega trivs med ett fysiskt arbete och inte är rädd för höga höjder. Vidare har du en prestigelös inställning, är driven och har viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Ur säkerhetssynpunkt är det viktigt att du kan kommunicera på svenska i tal och skrift.

Ansökan

Hur går ansökningsprocessen till? Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kandidatansvarig Anna Pettersson, via mejl: anna.pettersson@clwork.se eller konsultchef Maja Lundström, via mejl: maja.lundstrom@clwork.se. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i "bättre-framtids-branschen". Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se