Chaufförer med CE-behörighet

Chaufförer med CE-behörighet

Inför sommaren söker vi chaufförer till vår anläggning i Skellefteå.

Vi söker dig som är stresstålig, självgående, social och serviceinriktad. Du är en glad och positiv person med högt driv som gärna bidrar till en härlig stämning på arbetsplatsen. Kunskaper kring kyl- & frystransporter är önskvärt men inget krav.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete och vi ligger i framkant med en modern och bra fordonspark. I verksamheten har vi både distribution och fjärrtransporter mellan terminaler/anläggningar.

De flesta av våra chaufförer började sin karriär som semestervikarie hos oss. För rätt person kan det därmed finnas goda möjligheter till fortsatt arbete även efter sommarperioden.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta trafikledare Joel Norrfors på telefon 0910-509 83, eller transportansvarig Pär Marklund, 0910-509 71.

Är du rätt person för tjänsten? Skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Din ansökan skickar du till Joel Norrfors, joel.norrfors@hugosons.se eller Pär Marklund, par.marklund@hugosons.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår vision är att vara det naturliga valet vid alla norrländska måltidstillfällen. Det blir vi genom att vara det ledande norrländska kött- och charkföretaget med fokus på våra kunder, vårt mathantverk och våra norrländska bönder. Respekten för miljö, hälsa och djuromsorg är central för verksamheten, liksom våra värdeord: affärsmässig, delaktig och stolt. Hantverket ligger alltid till grund för vår produktion, med erfarenhet och engagemang i varje del av tillverkningen. Vi använder inga onödiga tillsatser i vår mat och garanterar hög kvalitét på våra produkter. Våra anläggningar finns i Luleå (charkproduktion), Skellefteå (paketering av kött, kallskänk m.m.) och Ullånger (slakteri). I koncernen ingår även Guldfisken Kök AB (kyld färdigmat) och Änge Chark AB (charkproduktion). Nyhléns Hugosons har idag ca 230 medarbetare. Läs mer om oss på www.nyhlenshugosons.se, www.guldfisken.com, www.angechark.se