Tekniker till Norrmejerier!

Tekniker till Norrmejerier!

Brinner du för teknik och mekanik? Söker du en spännande och utvecklande arbetsplats med härliga kollegor? Då är detta tjänsten för dig!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för Norrmejeriers räkning en Tekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Norrmejerier under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du kommer att bli en del av ett sammansvetsat gäng som är peppad på att du ska börja hos dem. Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 vilket har möjliggjort att tillverkningen kan öka.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Norrmejeriers önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som Tekniker hos Norrmejerier arbetar du med underhåll samt mekaniska reparationer. Du initierar och genomför tekniska förbättringar för att minimera produktionsbortfall.
Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med övriga kollegor i produktionen vilket gör att viljan att lära sig om hela processen är en förutsättning för att du ska trivas hos Norrmejerier.

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet av att skruva antingen privat eller via arbete samt är en van problemlösare. Vi ser gärna att du har arbetat som exempelvis tekniker, reparatör eller mekaniker, men detta är inget krav för tjänsten.
Det är vidare meriterande om du har erfarenhet av felsökning samt kunskaper inom PLC-system.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Norrmejerier. Du är strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta och trivs att arbeta självständigt såväl som i grupp. Vidare tar du eget ansvar över ditt arbete och har en god initiativförmåga.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Burträsk
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Moa Lindgren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 410 lokala bönder varav 330 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier, Västerbottensost, Verum, Fjällfil, Fjällyoghurt och Norrgott. Norrmejerier sysselsätter cirka 540 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.
Mer info
Område Skellefteå
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 21 sept 2021 (47 dagar kvar)