Servicerådgivare

Servicerådgivare

Vi söker nu en kundorienterad och strukturerad Servicerådgivare med placeringsort Skellefteå. Du som älskar bilar och kundkontakt och känner dig redo att ta nästa kliv, välkommen att skicka in din ansökan till denna utvecklande tjänst!

Om tjänsten
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att sälja och produktionsplanera verkstadstimmar samt vara en rådgivande funktion för våra kunder att tillsammans hitta en skräddarsydd lösning.
Dator och telefon är dina främsta arbetsverktyg och du trivs med att jobba i högt tempo samt har uthålligheten som krävs för att hantera många samtidiga arbetsuppgifter.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker en lagspelare med stark kundservicekänsla, gärna bil/teknikintresse och som alltid är beredd att stötta sina kollegor och sätta kunden och laginsatsen i främsta rummet. Du är noggrann, organiserad, serviceinriktad och har stor ansvarskänsla. Vår målsättning är att våra kunder ska få ett genuint trevligt, professionellt och korrekt bemötande, i detta har du som servicerådgivare en viktig roll. För att lyckas i rollen är du en van datoranvändare och behärskar Microsoft Office. B-körkort är ett krav.

Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Vi sätter stort värde vid din personlighet och kundserviceerfarenhet, och ser eventuell branschvana som ett plus.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
För frågor gällande tjänsten kontakta gärna Servicemarknadschef Daniel Axelsson på tel.
0911-234069.

Ansökan
Skicka in ett personligt brev via Ansök Nu
  • Vem du är
  • Varför du är intresserad att bli en del av Norrlands Bil
  • Erfarenheter och framtidstankar
  • Bifoga även ett CV
Vi ser över urvalet löpande. Varmt välkommen in med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Axelsson
Telefon 0911-234069
Område Skellefteå
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://norrlandsbil.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Norrlands Bil koncernen har ca 330 medarbetare fördelade på sju norrländska orter. Från Skellefteå som sydligaste ort till Kiruna i norr. Koncernen består av fyra bolag med verksamhet inom personbil, tunga fordon, fastighet/administration samt finans. I vår värdegrund trycker vi på kunden i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss. Läs mer om oss här: www.norrlandsbil.se